“Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını” Başlıklı Söyleşi Çevrim İçi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sakine Şevki Yurtbay Gıda Uygulama ve Araştırma Merkezi (GIDAMER) tarafından ‘Gastronominin Dünü, Bugünü, Yarını’ başlıklı etkinlik 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 15:00‘de çevrim içi olarak gerçekleşti. Devrek MYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. İhsan Kazkondu, Öğr. Gör. Seracettin Gürbüz ve Öğr. Gör. Sercan Kadem’in konuşmacı olarak yer aldığı söyleşiye Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve öğretim elemanları yoğun katılım sağladı.

Gastronominin gelişim süreci ve aşamaları, gastronomi alanında trendler ve gastronominin geleceğinin konuşulduğu programda katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ile program sona erdi. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Yayınlanma Tarihi : 01.06.2021