Fen Edebiyat Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 7 Haziran Salı günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi gerçekleştirildi

Fen-Edebiyat Fakültesi mezuniyet töreni 7 Haziran Çarşamba günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde düzenlendi. İki ayrı oturumda yapılan törenlere Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Şen, BEÜ Senatosu üyeleri, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören, mezun öğrencilerin alkışlar halinde salondaki yerlerini almalarıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fen-Edebiyat Fakültesi birincisi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Leyla Naldemir bir konuşma yaptı. Naldemir’in konuşmasının ardından Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Şen konuşmasını yaptı.

Fakülte birincisi Naldemir ödülünü Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şadi Şen’den aldıktan sonra ailesiyle birlikte mezuniyet kütüğüne isim plakasını çaktı. Fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesinin ardından mezun öğrenciler Yrd. Doç. Dr. Muhittin Turan eşliğinde mezuniyet yemini ettiler.

Bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri tarafından tüm öğrencilere diplomaları verildikten sonra öğrenciler coşku içinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar.

Yayınlanma Tarihi : 07.06.2017