Ereğli Meslek Yüksekokulunda “Girişimcilik ve KOSGEB Girişimcilik Destekleri” Konferansı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleşen konferansa Kdz. Ereğli KOSGEB Temsilcisi ve Sanayi Sorumlusu Kubilay Arslangörür konuşmacı olarak katıldı.

Akademik-idari personel ve öğrencilerin katıldığı konferansta konuşan Arslangörür, girişimciliğin öneminden bahsederek, ülkelerin kalkınması ve gelişmesinde girişimcilerin önemli bir rol oynadığı, proje fikri olan girişimcilere finansal açıdan her türlü yardım ve desteğin KOSGEB tarafından sağlandığı belirtti. Arslangörür, bu tür desteklerin asıl amacının inovatif fikirlere öncü olup ülkemizi her açıdan kalkındırmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Konferans Kubilay Arslangörür’e teşekkür belgesi takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi :