Ereğli Eğitim Fakültesi Öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Minikleri Sevindirdi

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğrenci Topluluğu, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu ve Türkçe Öğretmenliği bölümü öğrencileri köy okullarındaki çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla yardım kampanyası düzenledi. Gökçebey ilçemizde bulunan ve taşımalı eğitim hizmeti veren Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin öğretmenleri tarafından belirlenen kıyafet ihtiyaçları ve okulun sınıflarındaki kırtasiye ihtiyaçları üniversite öğrencilerinin başlattığı sponsorlarca desteklenen kampanya ile karşılandı. Öğrencilerin ve sınıfların ihtiyaçları Gülüç Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla üniversite öğrencileri tarafından öğrencilere ulaştırıldı. Yrd. Doç. Dr. Emre Ünlü ve Yrd. Doç. Dr. Okan Bilgin koordinatörlüğünde ilköğretim okuluna giden üniversite öğrencileri, ilkokul öğrencilerine ihtiyaçlarını dağıttıktan sonra okuldaki tüm öğrencilerle  yüz boyama, balon patlatma, sandalye kapmaca gibi etkinliklerle keyifli bir gün geçirdiler. Etkinlik üniversite öğrencileri ve okuldaki öğretmenlerin sohbeti ile tamamlandı. Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri etkinlik kapsamında maddi ve manevi olarak emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahibi okullarla buluşmaya devam etmeyi planladıklarını belirttiler.

Yayınlanma Tarihi : 26.01.2018