Ereğli Eğitim Fakültesi 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi ve Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı çeşitli etkinliklerle Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Program 24 Kasım Perşembe günü Erdemir Kültür Merkezi’nde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Hemen ardından protokol konuşmaları yapıldı. Sonrasında “15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Zaferi” konulu slayt gösterisi katılımcılara izletildi. “Ben Bir Öğretmenim” Oratoryosu gerçekleşti. Ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Baki Hazer tarafından “ Türkiye’de Öğretmen Eğitimi” konulu konferans verildi.

Program, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan şiir, kompozisyon, resim ve öykü dallarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2019