Erasmus+ Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

21 Şubat Çarşamba günü Tahir Karauğuz Konferans Salonunda Erasmus+ değişim programından yararlanmak isteyen öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda 2018-2019 akademik yılında hareketlilik yapmak isteyen öğrencilere Erasmus+ programının yapısı, Erasmus+ öğrencisi olma şartları, başvuru süreci ve nasıl başvuru yapılacağı, değerlendirme ve seçim kriterleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğrenciler için büyük önem taşıyan hibelendirme şartları ve hibelendirme mevzuatı ile ilgili bilgi verildi. Toplantı, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Erasmus+ Kurum Koordinatörü Okt. Dinçer Biçer, Erasmus+ programının önemine ve öğrencilere sunduğu fırsatlara da dikkat çekti ve “Uluslararası bir üniversite olan Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerine Erasmus+ programı aracılığıyla Avrupa’nın pek çok ülkesinde eğitim deneyimlerini zenginleştirme imkanı sunmaktadır. 2018-2019 akademik yılı için öğrenim ve staj hareketliliği başvuruları 12 Mart tarihine kadar devam edecektir. BEÜ Erasmus+ Koordinatörlüğü olarak öğrencilerimize başvuru, kabul ve hareketlilik süreçlerinde memnuniyet odaklı ve kaliteli hizmet vermekten mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yayınlanma Tarihi : 22.02.2018