Eczacılık Fakültesi’nde Başarılı Öğrencilere Onur Belgeleri Takdimi ve 1. Sınıf Öğrencilerine “Beyaz Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi

BEÜ Eczacılık Fakültesi Salon B’de bu yıl ikincisi gerçekleştirilen programa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Hale SAYAN ÖZAÇMAK, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali BORAZAN, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre BODRUMLU, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim ÇELİK, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şehmus ERTOP, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haktan ÖZAÇMAK, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Okşan DAĞLI, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bekir Hakan BAKKAL, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Canan KÜLAH, Doç. Dr. Zehra SAFİ ÖZ, Doç. Dr. Baran Can SAĞLAM, Yrd. Doç. Dr. Ayşe Ceylan HAMAMCIOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Yasin HAZER, BEÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Figen BARUT, Prof. Dr. Erol AKTUNÇ, Doç. Dr. Meryem AKPOLAT FERAH, Yrd. Doç. Dr. İnci TURAN, Yrd. Doç. Dr. Murat İÇEL, Eczacılık Fakültesi akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında fakültemizde 1. sınıf öğrencilerimiz, Bülent Ecevit Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Geleneksel Beyaz Önlük Giyme töreninde beyaz önlüklerini giydiler.

Törende ayrıca geçtiğimiz yıl üstün başarı gösteren öğrencilerimize Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale SAYAN ÖZAÇMAK tarafından onur belgeleri verildi.

Yayınlanma Tarihi : 08.11.2017