Diş Hekimliği Fakültesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Programı Düzenledi

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültesi’nde eğitimine başlayan birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.

Diş Hekimliği Fakültesi oryantasyon programı kapsamında açılış konuşmasını yapan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Diş Hekimliği Fakültesi’nin ve diş hekimliği  mesleğinin tanıtımını yaparak eğitim-öğretim işleyişi ve fakülte hakkında bilgiler verdikten sonra öğrencilere yeni eğitim hayatlarının hayırlı olmasını diledi ve Diş Hekimliği Fakültesi’nin tüm ihtiyaçlarında ilgilerini esirgemeyen Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’ya teşekkürlerini sunarak konuşmasını bitirdi.

Oryantasyon programı kapsamında, açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Emre Bodrumlu’nun konuşmasının ardından Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Baran Can Sağlam konuşmasını yaptı. Doç. Dr. Baran Can Sağlam, Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, derslerin seçimi, derslere katılım, ders giriş-çıkış saatleri, sınav sistemi ve sınav yüzdeleri hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı bir konuşma yaptı.

Doç. Dr. Baran Can Sağlam’ın konuşmasının ardından konuşan Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Umut Ballı ise, Fakültenin idari ve akademik yapısı ile Fakülte ve kampüs olanakları hakkında bilgiler sundu.

Oryantasyon programı, öğrencilerle görüş alışverişinde bulunularak sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 02.10.2018