Diş Hekimliği Fakültesi Birinci Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi

Diş Hekimliği Fakültesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında eğitim- öğretimine başlayan birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenledi.

Oryantasyon programı kapsamında Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Neslin Velioğlu fakültenin, şehrin ve diş hekimliği mesleğinin tanıtımını yaptıktan sonra, öğrencilere 5 yıl boyunca alacakları eğitim ve öğretim hakkında bilgi verdi. Diş Hekimliği mesleğinin etik ilkeleri, iyi bir diş hekimi olabilmenin temellerinin daha birinci sınıftan atılmaya başladığının bilinci öğrencilere aktarılmaya çalışıldı.

Oryantasyon programı sonunda, öğrenciler merak ettikleri konuları hakkında soru sorarak detaylı bilgi edindiler.

Yayınlanma Tarihi : 25.09.2017