Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Personeline “Madde Bağımlılığı” Konulu Seminer Verildi

BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Evşen ERTEM tarafından 27 Aralık 2017 tarihinde  fakülte öğretim elemanlarına “Madde Bağımlılığı” konulu seminer verildi. Uyuşturucu maddeyle  mücadele kapsamında verilen seminerde,  Yrd.Doç.Dr. Ertem; uyuşturucu madde kullanımının önlenmesinde tüm bireylere önemli görevler düştüğünü belirterek madde bağımlılığı ve uyuşturucu maddeler hakkında bilgiler verdi. Uyuşturucu madde kullanan kişilerdeki değişikliklere dikkat çekerek, uyuşturucu maddelerin insan vücudunda yol açtığı hasarlardan bahsetti.

Soru-cevap şeklinde ilerleyen ve büyük bir ilgiyle izlenilen seminer, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Umut BALLI tarafından Yrd.Doç.Dr. Evşen ERTEM’e teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 04.01.2018