Diş Hekimliği Fakültemizde “Cumhuriyet ve Özgürlük” Konferansı

Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında “Cumhuriyet ve Özgürlük” konulu konferans verildi. Konferansa Diş Hekimliği Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şehmus Ertop, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Umut Ballı ve Doç. Dr. Baran Can Sağlam, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde büyük ilgi gören konferans, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Prof. Dr. Emre Bodrumlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Ali Osman Sezer tarafından  “Cumhuriyet ve Özgürlük” başlıklı konferans verildi. Osman Sezer’in, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerini ve özgürlük kavramalarını tarihten örneklemelerle zenginleştirdiği konuşması büyük ilgi uyandırdı. Katılımcılarla soru- cevap şeklinde ilerleyen konferans, görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Konferans sonunda Öğretim Görevlisi Ali Osman Sezer’e, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr.  Emre Bodrumlu tarafından günün anısına bir plaket verildi.

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2018