Devrek'te Üniversitemiz Akademik Orkestrası Tarafından Klasik Müzik Konseri ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tarafından Resim Sergisi Düzenlendi

Üniversitemiz ve Devrek Belediyesi işbirliğiyle "Kültür Sanat Halk Buluşması Günleri" kapsamında Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası tarafından konser düzenlendi. Konser öncesinde Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri resim çalışmalarından oluşan 'Resim Sergisi'nin açılışı Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hakan Kutoğlu, Devrek Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Nurettin Hatunoğlu ile Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından gerçekleştirildi. Sergiyi gezen katılımcılar serginin ardından konser salonuna geçti. Konserde Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası tarafından birbirinden güzel eserler seslendirdi. Konserin ardından Devlet Konservatuarı Akademik Orkestrası dinleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci “Kültür Sanat Halk Buluşması Günleri” kapsamında düzenlenen etkinliklerin ilk olarak Devrek’te yapıldığını belirterek ilçeye verdiği desteklerden ve yaptığı katkılardan dolayı Rektörümüz Prof.Dr. Mahmut Özer'e teşekkür ederek, teşekkür plaketini etkinliğe katılan Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hakan Kutoğlu'na takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 25.04.2017