Devrek MYO Öğrencilerinin İzmir’deki Başarısı

27-29 Nisan tarihleri arasında İzmir’de Taşpakon tarafından düzenlenen, 8 farklı ülkeden katılımın olduğu Türkiye Kupası Ön Elemeleri 1. İzmir Güzelbahçe Uluslararası Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası`ndan Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileri ön elemeden En iyi 2. Üniversite kupasını kaldırarak başarı ile döndüler.

Denko Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Saraç ile Devrek Esnaf Kefalet İlçe Başkanı İsmet Akdemir’in de desteklerinin olduğu yarışmadan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Samet Said TEKE, Doğukan YILDIRIM ve Berk Eren ÖZTÜRK ‘En İyi MYO Aşçılık’, ‘En İyi MYO Pastacılık’ ve ‘En İyi MYO Şampiyon Aşçı’ yarışma kategorilerinde büyük emek sarf ederek, Taşpakon Türkiye Kupası Ön Elemeleri 1. İzmir Güzelbahçe Uluslararası Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonasını 2.’lik ile tamamlayarak, önümüzdeki yıl Türkiye Kupasında yarışmaya hak kazandılar. Öğrencilerimizi bu büyük emeklerinden ve başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 03.05.2018