Devrek MYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Madalya Yağmuru

Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencileri, 15. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali`nde yerli ve yabancı çok sayıda aşçının katılımıyla yapılan gastronomi yarışmasında 1 kupa, 5 gümüş ve 9 bronz madalya alarak yarışmaya damgasını vurdu.

1-5 Şubat 2017 tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 15. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali`ne her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı çok sayıda profesyonel aşçı ve aşçılık okullarının öğrencileri katıldı. 28 farklı ülkeden 300 yabancı şefin yanı sıra ülkemizden de 2 bin 500’ün üzerinde aşçının yarıştığı yarışmada lezzet, görsellik ve sunum dallarında Türk Mutfağı ön plana çıktı.

Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerinden Nevzat Saraç, Yılın Altın Genç Şefi kategorisinde 1 gümüş madalya ile genel klasmanda 3.lük kupası, Sevgi Armut Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı- Makarna ve Balık kategorilerinde 2 gümüş madalya, Resulcan Altay ve Musa Özer, Üniversite Düzeyi Okullar için Pide kategorisinde 1`er gümüş olmak üzere 2 gümüş madalya, Eray Altınok, Utkucan Üner ve Muhammet Genç Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışmasında 3 bronz madalya, Deniz Burak Gökdemir, Berke Kocaman ve Hakan Furkan Yıldırım Gençler Pratik Ekip yarışmasında 3 bronz madalya, Emir Erdem, Evren Emil, Gökhan Sarıbaş ve Yusuf Gözel, Yılın En İyi Üniversitesi Ekip Yarışmasında 3 bronz madalya alarak toplamda 1 kupa, 14 madalya ile Üniversitemizi, Zonguldak’ı ve Devrek’i en iyi şekilde temsil ettiler.

Yarışmada göstermiş oldukları üstün performans ve başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder ederiz.



Yayınlanma Tarihi : 08.02.2017
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin