Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı IV. Ulusal Aşçılık Kampında Temsil Edildi

AŞOMDER (Aşçılık Okulu Mezunları Derneği) tarafından organize edilen 22-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Mengen’de gerçekleştirilen Aşçılık Kampı’na Devrek Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Afitap Bulut, Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. İhsan Kazkondu ve Öğr. Gör. Sercan Kadam ile Aşçılık Programı öğrencilerinden Esra Uzun ve Mustafa Keser katıldılar. 7 gün süren kampta öğrenciler ve öğretim elemanları kendileri için hazırlanan eğitim programına katıldılar. Türkiye’den 57 Üniversiteden 117 Aşçılık Programı öğrencisi ve 57 öğretim elemanının katıldığı kampta makarnadan, ete, suşiden çikolata yapımına kadar birçok eğitime katılım sağlandı. Kampta düzenlenen çalıştayda ise öğretim elemanları tarafından aşçılık ve gastronomi eğitimindeki sorunlar tartışılarak çözüm önerileri sunuldu. Kamp bitiminde katılımcılara katılım belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 09.05.2018