Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrenci Alımına Başlıyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, bölgenin ve ülkenin ihtiyaçları doğrultusunda nitelikli büyümesine devam ediyor. Üniversitemiz Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü bünyesinde bulunan Adalet Programına, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılından itibaren 80 öğrenci alınması konusundaki teklifi 07/03/2019 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında uygun görüldü.

Konu hakkında açıklama yapan Rektör Çufalı, “Üniversitemizin tüm kampüslerinde önemli yatırımlar yaparak eğitim-öğretim kapasitemizi artırmak için büyük çaba sarf ediyoruz. Yeni açılan laboratuvarlar, araştırma ve uygulama merkezleri ile dikkat çeken Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, kurduğu yeni birimlere ek olarak öğrenci kapasitesini de artırmaktadır. Üniversitemiz ülkemizde oldukça ilgi gören Adalet Meslek Yüksekokulu hukuk ve adli hizmetler alanında ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli adli personeli yetiştiriyor. Devrek Adalet Meslek Yüksekokulu bu kapsamda ülkemize önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu sürece katkı veren tüm yöneticilerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, üniversitemize, Devrek’e ve Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2019