Denizcilik Fakültesi’nde “Kariyer Günleri” Konferansları Gerçekleştirildi

Denizcilik Öğrenci Topluluğunun 2017-2018 Bahar dönemi etkinlikleri kapsamında Denizcilik Fakültesi konferans salonunda “Kariyer Günleri” konferansları  gerçekleştirildi. Akademik, İdari Personel ve Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği “Limancılık Sektöründe Kadın”  konulu konferans DP World Yarımca Liman İşletmesi İnsan Kaynakları Müdürü Mert Güzelbağ ve Eğitim Yöneticisi Ekin Yaşar Yavuz tarafından gerçekleştirildi. Konferans boyunca limancılık sektöründe kadının rolü ve kadın istihdamının artışına yönelik bilgilendirilmelerde bulunuldu. Ayrıca liman yönetimi ile ilgili teknik ve idari bilgiler sunularak işe alım süreçleri ve alım kriterleri değerlendirilmesi ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Konferans, öğrencilerin sorularının cevaplanması ve Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Demirel’in konuşmacılara teşekkür plaketlerini ve Üniversitemizin çeşitli hediyelerini takdimi ile son buldu.

Kariyer Günleri kapsamında “Liman İşletmeleri ve Faaliyetleri” konulu konferans ise Yılport Liman İşletmesi Teknik Eğitim Müdürü Atilla Atalay, Teknik Eğitim Departmanından Aylin Aygün, Satış ve Pazarlama Departmanından Gizem Gökyar ve İnsan Kaynakları Departmanından Tuğçe Türkoğlu tarafından gerçekleştirildi. Konuşmacılar konferans süresince firmanın satış ve pazarlama hedefleri ve teknik eğitim süreçleri ile ilgili sunumlarını yaparak işe alım ve staj başvuruları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Konferans soru-cevap bölümü ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ersin Açıkgöz  ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Dinçer’in konuşmacılara teşekkür plaketlerini ve Üniversitemizin çeşitli hediyelerini takdim etmesi ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2018