Denizcilik Fakültesi’nde “Kariyer Günleri” Etkinlikleri  Kapsamında  Konferanslar Düzenlendi

22 Mart 2018 Çarşamba günü Denizcilik Fakültesi Akademik personel ve öğrencilerinin  katılımıyla  gerçekleştirilen  konferansa;  Kdz. Ereğli Liman Başkanı Murat AKPINAR ve Denizcilik Sörvey Mühendisi Mehmet Ekin KUNDUZ konuşmacı olarak katıldılar. Gerçekleştirilen konferansta, Liman Başkanlıklarının sektörde icra ettikleri görev yetki ve sorumlulukları, bölgedeki limanlar  ve elleçlenen  yük kapasiteleri ile ilgili  paylaşımlar yapılıp, sonrasında geçilen soru cevap kısmında öğrencilerin çeşitli soruları cevaplandırıldı.

Kariyer Günleri Kapsamında 23 Mart 2018 Perşembe günü düzenlenen konferansa ise  Türk Loydu Dış İlişkiler Bölümü Müdürü Mehmet AVCI katıldı.  Konferansta Dünyadaki çeşitli klas kuruluşları ile ilgili bilgi verildi,  Türk Loydu’nun  Türk Denizcilik sektöründe klaslama anlamındaki yeri ve önemine vurgu yapılarak , Türk Loydu’nun icra ettiği görevleri , yetki ve sorumlulukları anlatıldı ve sonrasında ise öğrencilerin çeşitli soruları cevaplandırdı.

Akademik personel ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen konferanslar Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı  Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih DİNCER ve Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berk YILDIZ’ın konuşmacılara teşekkür plaketlerini  ve Üniversitemizin çeşitli hediyelerini takdim ettikten sonra  toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 29.03.2018