Çocuklar BEÜ’de Çok Mutlu

Üniversitemizin Farabi ve Doruk Kampüslerinde 22 Ocak Pazartesi günü başlayan Çocuk Üniversitesi etkinliği devam ediyor. 8-10 yaş aralığındaki çocukların kabul edildiği modüller çocukların bilişsel ve zihinsel gelişiminin yanı sıra bireysel iş yapabilme becerilerinin ve özgüvenlerinin artmasında da etkin rol oynuyor.

Akademik yaklaşım, bilimsel düşünme, araştırma ve eleştirel düşünmeye odaklanmış olarak hazırlanan programlarla çocuklar eğlenerek,  dokunarak, görerek ve keşfederek öğreniyorlar.

Çocuk Üniversitesi 2018 Kış Dönemi programı, 26 Ocak Cuma günü saat 16.30’da Sezai Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenecek törenle son bulacak. Törende öğrenciler kep atacaklar ve katılım belgelerini alacaklar.

Yayınlanma Tarihi : 25.01.2018