Çocuk Üniversitesi Başladı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Çocuk Üniversitesi 2019 Kış Dönemi Programı 28 Ocak Pazartesi günü başladı.

Bu yıl 8. döneminde olan Çocuk Üniversitesi’nin Kış Dönemi Programının sabah modülleri: “Kimya Dedektifleri”, “Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler” ; öğleden sonra ise “Anadolu Hepimizin (Arkeoloji), “Film Atölyesi (Kısa Film-Sinema) modüllerinden oluşuyor.

Minik üniversiteliler sabah ve öğle sonrası modüllerinden birer tane seçebilmiş olup, 5 gün boyunca devam edecek programda, Üniversitemizin çeşitli disiplinlerinde öğrenim gören öğrencilerimiz kendilerine eşlik edecek. Minik üniversitelilerimiz öğle yemeklerini de kampüsümüzün öğrenci yemekhanesinde yiyecekler.

Yayınlanma Tarihi : 29.01.2019