Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda Kadınlar Günü Konferansı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda konferans düzenlendi.

Öğr.Gör.Elif Mocan’ın açılış konuşması ile başlayan konferans,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çaycuma İlçe Müdürlüğünden Sosyolog Fatma Kübra Bıçakcı’nın sunumu ile devam etti. Sosyolog Fatma Kübra Bıçakcı, Aile İçi Şiddet başlığı altında, kadının toplumdaki rolü ve maruz kaldığı şiddet türlerini anlattı. Hazırlamış olduğu sunum ve videolar öğrenciler tarafından beğeni ile izlendi. Öğrenciler ve öğretim elemanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü ve personeli de bulundu.

Konferansın sonunda Sosyolog Fatma Kübra Bıçakcı’ya Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Metehan Küçüker tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 10.03.2017