Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda Dünya Su Günü Etkinliği

22 Mart 2017 Çarşamba günü Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen Dünya Su Günü Etkinliği’nin bu seneki konusu ‘‘Atık Su Yönetimi ve Atık Suların Arıtılması’’ olarak belirlenen etkinliğe konuşmacı olarak BEÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kadir Özdemir katıldı. Yrd. Doç. Dr. Kadir Özdemir öğrencilere İlimizde ve büyük şehirlerdeki atık suların nasıl değerlendirilebileceği ve atık su arıtma tesislerinin çalışma yöntemleri hakkında bilgiler aktardı. Çaycuma MYO Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanları ve öğrencilerinin katıldığı etkinlik, Gıda İşleme Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. İrem Uzunsoy’un Yrd. Doç. Dr. Kadir Özdemir’e teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 24.03.2017