Çaycuma Meslek Yüksekokulu 42.Turizm Haftasını Kutladı

42.Turizm Haftası etkinlikleri, Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Belediyesi, Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu, Çaycuma Milli Eğitim Müdürlüğü, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortak organizasyonu ile gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında 15 Nisan 2018 Pazar günü Çayır Köyü Mağarasına doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Yoğun katılım ile gerçekleşen gezi programına Çaycuma Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şermin ŞENTURAN, Dr. Öğr. Üyesi Neşe KÖKTÜRK, Öğr. Gör. Elif MOCAN ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri de katıldı.

Turizm Haftası kutlama programı 18 Nisan 2018 günü Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen konferans ve sergiler ile devam etti. Programda, Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Elif MOCAN “Çaycuma ve Turizm” konulu sunumunu gerçekleştirdi. Program sonunda, Turizm Haftası çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Etkinliğin Sergi kısmında, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencilerinin hazırladığı panolar eşliğinde, Mobilya ve Dekorasyon Bölümü öğrencilerinin hazırladığı ahşap oyuncaklar sergilendi.

Yayınlanma Tarihi : 24.04.2018