Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nda ‘‘Dünya Su Günü’’ Etkinliği Düzenlendi.

Üniversitemiz Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu’nda 22 Mart  ‘Dünya Su Günü’ etkinlikleri kapsamında, bir konferans düzenlendi.  Bu yılki teması ‘‘Su için Doğa’’ olarak belirlenen Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa, Çaycuma İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Osman Bildi ve Beycuma Orman İşletme Şefliği’nden Orman Mühendisi İlhan ALBUZ konuşmacı olarak katıldılar.

Konferansta konuşmacılar, Orman Mühendisi İlhan ALBUZ ormanlar ve doğal yaşamın su ile ilişkileri, Ziraat Mühendisi Osman BİLDİ ise gıda ve tarım alanlarında suyun kullanımıyla ilgili öğrencilere bilgi aktardılar.  Konferans, konuşmacıların öğrencilerin sorularını yanıtlamaları ve Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. İrem UZUNSOY’un katılımcılara teşekkür belgelerini vermesiyle son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2018