Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları BAKKA’da Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Toplantısına Katıldı

Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulumuz öğretim elemanlarından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammet KAPTAN ve Öğr. Gör. Saadet Sevil YÜCEL Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Kültür Mantarı Yetiştiriciliği toplantısına katıldı. BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif ACAR, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Yatırımcılar ve Akademisyenlerin yer aldığı toplantıda Ege Üniversitesi Bergama MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan EREN Kültür Mantarı Yetiştiriciliğinin Dünya ve Türkiye’deki mevcut durumu ve Zonguldak’da uygulanabilirliği konusunda bilgiler aktardı. Toplantıda öğretim elemanlarımız kültür mantarı yetiştiriciliği ve Zonguldak’taki uygulama fırsatları konularında bilgi edinme fırsatı buldu.

Yayınlanma Tarihi : 20.11.2017