Bülent Ecevit Üniversitesi’nden Cumhuriyet Tırmanışı

Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tırmanan dağcılar 2 bin metre yüksekliğindeki Keltepe zirvesinde bayrak açıp saygı duruşunda bulundular.

29 Ekim 2017 tarihinde Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 94. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Doğa Sporları (KARADOST) Topluluğu işbirliği ile Keltepe/Yenice/Karabük mevkiine Doğa Yürüyüşü yapılmıştır.

Karaağaç köyüne 11:00’da gelen 35 kişilik ekip Doğa Sporları (KARADOST) Topluluğu Üyeleri liderliğinde tırmanışa başladı. Havanın soğuk, yağışlı ve sisli olduğu bir ortamda ve ıslak zeminde yürüyüşe başlayan grup 2 bin metre yüksekliğindeki Keltepe zirvesinde Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla canlarını veren şehitlerimizi rahmetle anmış, gazilerimizi minnetle yâd etmiş ve Türk bayrağı açıp, saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı’nı okuyarak, inişe geçmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 06.11.2017