Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu Tarafından “1. PDR Günü” Etkinliği Düzenlendi

Bülent Ecevit Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu, “1. PDR Günü” etkinliği alanında uzman hocaların katılımıyla Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Polat Hüsrevşahi, PDR Topluluğu Akademik Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Okan Bilgin ve PDR Bölümü başta olmak üzere diğer bölümlerden öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.

Öğrencilerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği etkinlik, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Polat Hüsrevşahi ve PDR Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Okan Bilgin’in açılış konuşmaları ile başladı.

Etkinlikte Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünden Doç. Dr. Tayfun Doğan “Psikolojik İyi Oluşun Kaynakları” adlı sunumuyla ilk konuşmayı yaptı. İkinci olarak Sakarya Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Betül Düşünceli “Logoterapi” isimli sunumunu gerçekleştirdi. Son olarak Adapazarı Rehberlik ve Araştırma Merkezinden Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Atasayar “Psikolojik Danışman Olmak” konularında öğrencilere bilgilerini aktardı.

Kdz. Ereğli Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen PDR Topluluğunun hazırladığı programa katılım sağlayan ve değerli bilgilerini öğrencilerimiz ile paylaşan hocalarımıza teşekkür plaketleri ve çiçek takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 07.05.2018