Bülent Ecevit Üniversitesi İncirharmanı Kampüsünde Yeni Bir Futbol Sahası

Bülent Ecevit Üniversitesi İncirharmanı Kampüsü’nde bulunan sosyal etkinlik alanlarına bir yenisi daha eklendi. Yeni yapılan futbol sahası sayesinde İncirharmanı Kampüsü öğrencileri ders aralarında ya da derslerini tamamladıktan sonra futbol oynayarak zamanlarını daha eğlenceli değerlendirebilecekler.  Bununla birlikte futbol sahasının aydınlatma sistemi sayesinde arzu eden öğrenciler akşam saatlerinde de futbol sahamızdan faydalanabileceklerdir.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer'in  “Öğrencilerimizin kampüste geçirdiği zamanın kalitesini ve süresini arttırmak”  anlayışı doğrultusunda yeni bir hizmet daha hayata geçirilmiş olduğunu ifade eden Öğretim elemanları ve öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür etti.

Yayınlanma Tarihi : 13.02.2017