Bülent Ecevit Üniversitesi Doç. Dr. Kasım Küçükalp’i Misafir Etti

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen program çerçevesinde Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kasım KÜÇÜKALP, “Batı Düşüncesi ve İslamı” adlı konferansta BEÜ’de akademisyenler, öğrenciler ve Zonguldak halkıyla buluştu.

Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa ilgi oldukça yoğundu. BEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz YILDIRIM, Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Kemal TÜRKSOY’un yanısıra öğretim üyeleri, çeşitli STK başkanları ve üyeleri ve öğrenciler konferansı ilgiyle izlediler.

Konferans sonrasında konuşmacı Prof. Dr. KÜÇÜKALP, bu konferans vesilesiyle BEÜ’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Programın sonunda, İlahiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Yıldırım, konuşmacıya hediyeler ve plaket takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 28.11.2017