Bülent Ecevit Üniversitesi Anaokulu’nun Minikleri Okul Dışarıda Gününe Katıldı

2012 yılında Londra’da başlayan ve bu yıl tüm dünyadan 1.740.812 çocuğun katılımıyla gerçekleşen “Okul Dışarıda Günü”ne, anaokulumuz da katıldı. Açık havada oynamayı ve öğrenmeyi kutlamak, ilham vermek için yapılan “Okul Dışarıda Günü”nde çocuklar, okul dışında yaşayarak, paylaşarak, oynayarak ve birbirleri ile etkileşim halinde yepyeni bir eğitim deneyimi yaşadı.

Üç yaş Sevimli Notalar sınıfı yoğurma materyalleri ile okulumuzun bahçesinde çalışırken, dört yaş Deniz Atları sınıfı sabah sanat etkinliğini bahçede yaptı. Ayrıca öğleden sonra kinetik kum çalışmaları da bahçede yapıldı. Dört yaş Çalışkan Arılar sınıfı sabah serbest oyun etkinliği ve fen doğa çalışmalarını bahçemizde gerçekleştirdi. Beş Yaş Minik Mucitler sınıfı ise sabah serbest zaman etkinliği ile bahçede güne başlayıp, oyun etkinliği, fen doğa etkinliği ve sanat etkinliğini bahçede gerçekleştirdiler. Ayrıca Minik Mucitler sınıfı öğleden sonra gezi ve gözlem amacı ile kampus içinde Tıp Fakültesi ve Eczacılık Fakültesine gezi düzenlendi. Gün sonunda her sınıfın öğretmenlerine ayrı ayrı katılım belgeleri yollanarak Okul Dışarıda Gününe katılımlarından dolayı teşekkür edildi.

Yayınlanma Tarihi : 21.05.2018