BEU’nun Lezzet Avcılarına Bir Ödül Daha

Üniversitemiz Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencimiz, Dünya ve Türk mutfağından profesyonellerin ve gastronomi severlerin bir araya geldiği 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivalinden ödülle döndü.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi`nde 30 ülkenin katılımıyla düzenlenen ve 2100 aşçının yarışmaya katıldığı 16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivalinde, Üniversitemiz Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Yavuzhan Doğan, katıldığı ‘Üniversitelerarası Restoran Tatlı Tabağı’ kategorisinde bronz madalya almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.



Yayınlanma Tarihi : 02.03.2018
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı - Her Hakkı Saklıdır
[]
IPv6 Etkin