BEÜ Öğrencileri, “Zonguldak’ın Değerleri Sizlersiniz” Projesi Kapsamında Madencilere İkramda Bulundular

Topluma ve sosyal yaşama duyarlı bir üniversite olan Bülent Ecevit Üniversitesi, tüm birimlerinde zorunlu olarak okutulan Sosyal Sorumluluk Projesi dersi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Toplum ve toplumun sorunları ile ilgili bir çok temayı kapsayan sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında, Karaelmas’ın Aydınlık Yüzü başlığı altında yürütülen Zonguldak’ın Değerleri Sizlersiniz” projesi kapsamında öğrencilerimiz, Zonguldak’ın en önemli değeri olarak gördükleri madenler ve madenciler için anlamlı bir çalışma yürüttüler. Proje kapsamında 1000 madenciye tatlı ve çay ikramı yapıldı. Madencilerin, gün içinde yaptıkları yorucu çalışmanın ardından öğrencilerimizin ikramları ve güler yüzleri ile karşılanmaktan mutlu oldukları görüldü. Projede görev alan öğrencilerimiz bu proje ile madendeki zorlu çalışma koşullarının farkında olduklarını ve madencilerimizin yanında olduklarını hissettirdiler.

Yayınlanma Tarihi : 27.04.2018