BEÜ Öğrencileri Madalyada Hız Kesmiyor

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinin spordaki başarısı hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Futsalda ve Judoda alınan madalyaların ardından bizleri gururlandıran öğrencilerimiz Boksta ve Atletizmde Üniversitemize yeni madalyalar kazandırdılar.

21-27 Ocak 2018 tarihleri arasında Türkiye Boks Federasyonu’nun Çeşme’de düzenlediği Celal Sandal Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda, Üniversitemiz BESYO’da öğrenim gören öğrencilerimizden genç bayanlarda 54 kiloda Rabia Oruçoğlu, 75 kiloda Selma Karakoyun Türkiye 1.si olarak altın madalya kazandılar. Ayrıca Türkiye Boks Liginde Birol Aygün Türkiye 1.si olurken, Atletizmde ise Berke İnaloğlu 17-18 Şubat tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Seyfi Alanya Atmalar Türkiye Kış Şampiyonasında Disk atmada 23 Yaş Altı kategoride Türkiye 1.si, Büyükler kategorisinde ise Türkiye 2.si olarak İlimizi ve Üniversitemizi en iyi şekilde temsil etme başarılarına imza attılar.

Öğrencilerimize tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 23.02.2018