BEÜ Çocuk Üniversitesi Başladı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Çocuk Üniversitesi 2018 Kış Dönemi Programı 22 Ocak Pazartesi günü başladı.

Bu yıl 7. döneminde olan ve ilk defa Farabi Kampüsü ile birlikte Üniversitemiz Kdz. Ereğli Doruk Kampüsü’nde de eğitim verecek olan Çocuk Üniversitesi, Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde yapılan törenle açıldı. Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hale  Sayan Özaçmak, akademik ve idari personel ile çocuklar ve veliler katıldı.

7. Dönem Farabi Kampüsü Kış Dönemi Programının sabah modülleri: “Kimya Dedektifleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Robot Yapıyorum; öğle sonrası modülleri: Doktor Oluyorum ve Sanat Atölyesi (heykel); Kdz. Ereğli Doruk Kampüsü Kış Dönemi Programının sabah modülleri: Çoklu Zekâ Atölyesi, Bilgisayar Programlıyorum; öğle sonrası modülleri: Farkımın Farkındayım ve Drama Atölyesi” seçeneklerinden oluşmaktadır.

Minik üniversiteliler sabah ve öğle sonrası modüllerinden birer tane seçebilmiş olup, 5 gün boyunca devam edecek olan programda, miniklere eğitim süresince Üniversitemizin çeşitli disiplinlerinde öğrenim gören öğrencilerimiz tarafından eşlik edilecektir.  Minik üniversitelilerimiz öğle yemeklerini de programın verildiği Üniversitemiz kampüslerinin öğrenci yemekhanesinde yiyeceklerdir.

Yayınlanma Tarihi : 23.01.2018