Bahar Şenliği Coşkusu Tuğçe Kandemir - Can Yüce - Marul Kafa Konserleriyle Devam Etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından 25.si düzenlenen Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası etkinliğinin 2. gününde Tuğçe Kandemir - Can Yüce - Marul Kafa üçlüsü sahne aldı.

Farabi Kampüsü açık alan spor sahasında gerçekleştirilen konserde Tuğçe Kandemir kendisini izlemeye gelen öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı.

Tuğçe Kandemir’in ardından sahne alan Can Yüce, sevilen şarkılarıyla şenlik alanını dolduran üniversiteli gençleri coşturdu. Seslendirilen şarkılara hep birlikte eşlik eden seyirciler doyasıya eğlendi.

Bahar şenliği coşkusu geç saatlere kadar devam ederken öğrencilerimiz sınavlara kısa bir süre kala moral depoladı.

Yayınlanma Tarihi : 03.05.2019