
Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde depremzede vatandaşlarımıza yemek desteği sağlamak için kurulan ‘Gönül Mutfağı’ etkinliğine öğrencilerimiz katkı vermeye devam ediyor.
Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık programında öğrenim gören ve mezun 22 gönüllü öğrencimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde depremzede vatandaşlarımıza yemek desteği sağlamak için kurulan ‘Gönül Mutfağı’ etkinliğine katkı sunuyor. Öğrencilerimiz, Hatay’da aşevine dönüştürülen İskenderun Öğrenci Yurdu’nda yapılan etkinlik kapsamında günlük ortalama 60 bin kişilik iftarlık ve sahurluk yemek hazırlanmasına destek sağlıyor.
Öğrencilerimizin 22 Mart’tan itibaren ‘Gönül Mutfağı’nda gönüllü olarak, ünlü şefler Türev Uludağ ve Ebru Baybara Demir ile birlikte çalışmaya devam ettiği bildirildi.