Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi

2018 ÖSYM Sınavları sonucunda, Alaplı Meslek Yüksekokulu programlarına kayıt yaptıran öğrencilere yönelik Oryantasyon Eğitimi düzenlendi. Myo bölümlerince, 3 oturumda düzenlenen Oryantasyon Eğitiminin ilk oturumu saat 11.00’da L3 Laboratuvarında, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oturak ve Öğr. Gör. Osman Çelen tarafından Elektrik ve Enerji Bölümü ile Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencilerine, 2. oturumu saat 14.00’da Konferans Salonunda, Dr. Öğr. Üyesi Burçin Şolt ve Öğr. Gör. Ahmet Eren tarafından Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü ve İnşaat Bölümü öğrencilerine, 3. oturumu ise, saat 16.00’da Konferans Salonunda, Öğr. Gör. Mine Bozkurt ve Öğr. Gör. Savaş Tekoğlu tarafından Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ile Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerine verildi.

Eğitimlerde öğrencilere;  Okul tanıtımı, derslere devam, ders geçme, staj, okulu bitirmek için gerekli şartlar ve e-kampüs ile ilgili bilgiler aktarıldı. Oryantasyon Eğitimi, danışman hocalar eşliğinde öğrencilere Derslikler ve Laboratuvarların yerinde tanıtılmasıyla son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 02.10.2018