Alaplı Meslek Yüksekokulunda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Alaplı Meslek Yüksekokulunda,  2017-2018 eğitim-öğretim yılında yeni kayıt olan öğrencilere yönelik Oryantasyon Eğitim Programı düzenlendi. 20 Eylül  Çarşamba günü Yüksekokul Konferans Salonunda düzenlenen Eğitime; Okul Müdür Vekili Prof.Dr.Soner Yavuz, Öğretim Elemanları ve öğrenciler katıldı. Eğitim Programı başlangıcınca Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof.Dr.Soner Yavuz yaptığı konuşmasında; “Okulumuza yeni başlayan öğrencilerimizi, ailemize katıldıklarından dolayı kutluyorum. Geleceğinize hazırlanırken bizlere güvendiğiniz için, bu zaman zaman zorlanacağınız, zaman zaman eğleneceğiniz ama devamlı öğreneceğiniz üniversite yıllarını bizimle paylaştığınız için, sizlere çok teşekkür ederim. Alaplı öğrenim görmek için ideal bir ilçe konumundadır. Sayın Rektörüm, Okulumuza bütün kampüslerimize olduğu gibi önem vermektedir. Bu bağlamda kampüsümüz kendini yenileyen büyüyen güzelleşen bir kampüstür. Öğrencilerimiz burada öğrenim görmekten mutludur. Bu mutluluğu arttırmak için alt yapı çalışmaları yapılmış, laboratuvarlarımız yenilenmiş, yenilenen sosyal alanlarda ders dışı etkinliklerde öğrencilerimiz bir araya gelerek futbol, basketbol, tenis, voleybol, tiyatro gibi etkinlikleri yapabilmektedirler.

Kendi tecrübelerimize dayanarak şunu söyleyebilirim ki, üniversite yıllarınız sizin ileride büyük bir zevkle, özlemle hatırlayacağınız yıllar olacak. Bülent Ecevit Üniversitesi deneyimi, sizlerin keşke bir sene daha kalsaydım dediğiniz bir anı olarak kalacak ilerde. Sizleri yaptığınız doğru tercihten dolayı tekrar kutluyorum, hoş geldiniz diyorum.”

Yüksekokul Müdür Vekili Prof.Dr.Soner Yavuz’un konuşmasının ardından öğrenciler, danışman hocalarının eşliğinde sınıflarına geçtiler. Burada öğrencilere; derslere devam, ders geçme, staj, okulu bitirmek için gerekli şartlar ve e-kampüs ile ilgili bilgiler verildi.

Yayınlanma Tarihi : 20.09.2017