Alaplı Meslek Yüksekokulunda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Alaplı Meslek Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden’in başkanlığında, akademik personelin katılımlarıyla; 14 Haziran 2017 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Toplantı başlangıcında Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden, Yüksekokulun bir yıllık genel değerlendirmesini akademik personelle paylaşarak, Okulun kazanımlarını gündeme getirdi. Yaz Okulu ve Yönetmelikler, Bölümlerin 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ders programlarının düzenlenmesi gibi konuların görüşüldüğü toplantı sonunda Öğretim Elemanlarının görüş ve önerileri ele alındı.

Yayınlanma Tarihi : 14.06.2017