Alaplı Kampüsünde Mevlid-i Nebi Haftası Etkinliği Düzenlendi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu ve Alaplı Müftülüğü işbirliği ile 20 Kasım Salı günü Alaplı Kampüsünde, Mevlid-i Nebi Haftası (Kutlu Doğum Haftası) nedeniyle “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans verildi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayınlar Daire Başkanı Dr. Faruk Görgülü tarafından verilen konferansa, Alaplı Müftüsü, Akademik-İdari Personel ve öğrenciler katıldı. Programda, Müftülük personeli Mevlid-i Nebi Haftası hakkında, konuşmacı Dr. Faruk Görgülü ise Peygamberimiz ve Gençlik konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ömer Dereli’nin, konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etmesi ve ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 21.11.2018