Alaplı Meslek Yüksekokulu’ndan Anlamlı Veda

Üniversitemizde 46,5 yıllık çalışma hayatı geçiren ve Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda 6,5 yıldır müdürlük görevini yürüten Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden’in, emekliye ayrılması nedeniyle 20 Haziran 2017 Salı günü yüksekokul toplantı salonunda veda toplantısı düzenlendi. Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof.Dr.Soner Yavuz ve yüksekokul personelinin katıldığı toplantıda duygusal anlar yaşandı.

Toplantıda veda konuşması y apan Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden; “20 Haziran 2017 tarihi itibariyle 46,5 yıllık çalışma süresi sonunda çok sevdiğim çalışma hayatıma son vererek emekliye ayrılıyorum, kalben yine çok sevdiğim çalışma arkadaşlarımla; yani sizlerle birlikte olacağım, yine buralardayım, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliğine atanan Prof.Dr.Soner Yavuz’u tebrik ediyor ve  başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden’in konuşmasının ardından söz alan Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof.Dr.Soner Yavuz, yüksekokula yaptığı hizmetlerden dolayı Henden’i tebrik ederek, plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Sayın Hocamıza emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 20.06.2017