Alaplı Meslek Yüksekokulunda Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının Kabulü Konulu Konferans Düzenlendi

Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında Okutman Ebubekir Çakmak tarafından Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşının Kabulü konulu konferans verildi. Yüksekokul Konferans Salonunda 09 Mart 2017 Perşembe günü düzenlenen konferansa akademik-idari personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan kısa bir sinevizyon gösterisinin ardından Okutman  Ebubekir Çakmak’ın sunduğu Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, kişiliği ve fikirlerinin anlatıldığı konferansla sona erdi.

Yayınlanma Tarihi : 09.03.2017