Alaplı Meslek Yüksekokulu ”WIN EURASIA AUTOMATION 2017 TUYAP İstanbul “Endüstri Fuarına Teknik Gezi Düzenledi

Alaplı Meslek Yüksekokulu Kontrol ve Otomasyon, Elektrik ve Elektronik Teknoloji bölümleri ile 18Mart 2017 tarihinde İstanbul Tüyap’ta  düzenlenen WIN EURASIA AUTOMATION 2017 TUYAP İstanbul uluslar arası  endüstri fuarına  Öğretim Görevlisi Zeki Kantemür gözetiminde ve organizasyonunda teknik gezi düzenlendi.

Teknik Gezide elektrik motor sürücüsü, plc ,scada sistemleri,sensörler ve enstrümantasyon sistemleri, verimli asenkron motorlar, servo motorlar,elektrik panoları, kompanzasyon sistemleri, harmonik filtre uygulamaları ve transformatörler gibi ürünlerin üreticileriyle buluşması sağlandı. Ürün stantlarında uygulamalar incelenerek katılımcılar bilgilendirildi. Ayrıca öğrencilere fuar alanında düzenlenen seminer ve çeşitli sunumlara katılım imkanı sunularak öğrencilerin ileride meslekleriyle ilgili iş bulması için firmalarla buluşma ortamı sağlandı.

Yayınlanma Tarihi : 27.03.2017