Alaplı Meslek Yüksekokulu Solarex 2017 Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarına Teknik Gezi Düzenledi

Alaplı Meslek Yüksekokulu Elektrik,  Elektronik Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon, Metalurji  ve Bankacılık Programı öğrencilerinin katılımları ile  6-8 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılan SOLAREX 2017 Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na  teknik gezi düzenlendi.

Öğr.Gör.Zeki Kantemur gözetiminde 08 Nisan 2017 Cumartesi günü düzenlenen teknik gezide öğrenciler  gelişen güneş enerji teknolojilerini inceleyerek,  yenilenebilir enerji alanında çalışan üretici şirketlerle bir araya geldiler. Ayrıca sektörle ilgili çalışma alanlarının öğrenciler tarafından fark edilmesi sağlandı.  Öğrenciler güneş hücreleri, inverterler, stand alone sistemler, güneş ısı teknolojileri , ölçme ve kontrol teknolojileri gibi konular hakkında bilgi edinerek ilgilendikleri konularla ilgili broşür ve dökümanlara ulaşma imkanı buldular.

Yayınlanma Tarihi : 13.04.2017