Alaplı Meslek Yüksekokulu Öğrencileri İlköğretim Öğrencilerine Zonguldak’ın Yöresel Değerlerini Tanıttı

Alaplı Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencileri SSP Dersi kapsamında 20 Aralık Çarşamba günü Alaplı Mollabey İlköğretim Okulunda “Zonguldak’ın Yöresel Değerleri” isimli etkinliklerini gerçekleştirdiler. Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Ömer DERELİ ve Yüksekokul Sekreteri Nevzat KARACI’nın katıldığı etkinlikte Zonguldak’ın Tarihi Değerleri, Yöresel Yemekleri, Müzikleri tanıtıldı. Ayrıca etkinlik kapsamında İlköğretim öğrencilerine yönelik Zonguldak’ın Değerlerinin, İnsanlarının Günlük Yaşamının ve  İmkanlarının anlatıldığı tiyatro gösterisi yapıldı. Tiyatro gösterisi sonunda Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından İlköğretim öğrencilerine hediyeler takdim edildi.

Yayınlanma Tarihi : 21.12.2017