Alaplı Meslek Yüksekokulu Eski Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı HENDEN’e Emeklilik Yemeği Düzenlendi

Üniversitemizin farklı kademelerinde yöneticilik yapmış, Alaplı Meslek Yüksekokulunda görev yaptığı 46 yıllık hizmet yılının son 7 yılında da Yüksekokul Müdürlüğü görevini yürütürken yaş haddinden emekli olan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı HENDEN’e veda yemeği düzenlendi.
Yüksekokul Personeli tarafından düzenlenen yemeğe; Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR, Alaplı Meslek Yüksekokul Müdür Vekili Prof. Dr. Soner YAVUZ, Alaplı Meslek Yüksekokulu Akademik-İdari Personeli ve aileleri katıldı. Düzenlenen geceye; kurumda geçmiş yıllarda görev alıp, Ereğli ve farklı illerde ikamet eden çok sayıda misafirde katılım sağladı. Birlik beraberlik havasının hissedildiği gecede konuklar güzel anılarını paylaştılar. Gecede konuşma yapan Yrd. Doç. Dr. Rıfkı HENDEN; çalışma döneminde kendisine destek sağlayan Eski Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut ÖZER’e teşekkür ederken, yeni Rektör Vekili Prof. Dr. Ali AZAR’a görevinde başarılar diledi. Çalıştığı dönem içerisinde kendisine ekip ruhunu yaşatan tüm akademik-idari personele de ayrıca teşekkür ederek, yöneticilik döneminde önem verdiği birlik, beraberlik ve aidiyet duygularının kurumda bundan sonra da devam etmesini diledi.

Yayınlanma Tarihi : 19.10.2017