Alaplı Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2016-2017 eğitim öğretim yılı Akademik Genel Kurulu 07 Eylül Çarşamba günü Alaplı Meslek Yüksekokulu  toplantı salonunda Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden’in başkanlığında toplandı. Gündeme geçmeden önce bir açıklama yapan Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Rıfkı Henden, “15 Temmuz 2016 tarihinde  Milli iradeye, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, cumhuriyetimize, demokrasimize karşı yapılmak istenen çirkin ve kabul edilemez girişime şiddetle karşı çıkıyor ve kınıyorum. Vatanımıza, bayrağımıza, yarınlarımıza sahip çıktığımızı ve sahip çıkmaya kararlı bir şekilde devam edeceğimizi, demokratik, laik bir hukuk devletinden vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha tekrar ediyorum. Fetö/Pyd, Pkk, Daiş, Ypg, Pyd gibi dış destekli terör örgütleri bilsinler ki vatanımızı parçalayamayacaklar bölemeyecekler.” dedi. Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, 2011 yılından itibaren Meslek Yüksekokulu’na yapılan ve yapılması gündeme alınan  yatırımlar hakkında bilgi verdi. “Bu yatırımları Yüksekokulumuza kazandıran Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum.”

Yapılan toplantıda, Alaplı Meslek Yüksekokulu’nun 2016-2017 öğretim yılı güz dönemi için eğitim öğretime hazırlık konuları tartışıldı. Bölüm Başkanları Bölümleri ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı sonunda alınan bilgilere göre tüm programların eğitim öğretime hazır olduğu belirtildi.

Yayınlanma Tarihi : 19.02.2019