Alaplı Kampüsü’nde “Atatürk, Cumhuriyet Ve Demokrasi” Konulu Konferans Verildi

Üniversitemiz Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda, Cumhuriyetimizin 95. Yılı etkinlikleri kapsamında Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekai Güner tarafından “Atatürk, Cumhuriyet ve Demokrasi” konulu konferans verildi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen konferans programına; Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu, Alaplı Belediye Başkan Vekili Ramazan Akdeniz, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz, Alaplı Müftüsü Aydın Bostancı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Dernek Başkanları, Akademik-İdari Personel ve öğrenciler katıldı.

Konferansta konuşan Prof. Dr. Zekai Güner, Cumhuriyetin kavram olarak tanımını yaptıktan sonra, Atatürk’ün Cumhuriyet düşüncesi ve ülkemizde Cumhuriyet fikrinin gelişimine ilişkin süreci aktardı.

Katılımın yoğun olduğu konferans, konuşmacı Prof. Dr. Zekai Güner’e, Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu tarafından günün anısına teşekkür belgesi ve çiçek takdimi; yine Cumhuriyetimizin 95. Yılı etkinlikleri kapsamında Alaplı Meslek Yüksekokulunda düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye giren öğrencilere Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Soner Yavuz tarafından başarı belgesi verilmesi ile son buldu.

Yayınlanma Tarihi : 02.11.2018