AK Parti Zonguldak Milletvekili Avcı’dan Rektör Prof. Dr. Ulusoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Avcı’dan Rektör Prof. Dr. Ulusoy’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Küçült Yazı Tipi Büyüt


AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ulusoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Avcı: “Rektörümüze Yeni Görevinin Hayırlı Olmasını Diliyorum”

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ulusoy’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak nazik misafirperverliği dolayısıyla kendisine teşekkür etti. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin Türkiye’nin en önemli yükseköğretim kurumlarından biri olduğunu ifade eden Milletvekili Avcı, devamında şu sözleri dile getirdi:

“Enerjinin ve sanayinin başkenti Zonguldak’ın görünür yüzü olan Üniversitemiz, ülkemizin en köklü akademik kurumlarından biridir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Ulusoy Hocamızın akademik birikimi, yükseköğretim alanındaki tecrübesi ve sahip olduğu vizyonla Üniversitemizi daha ileri noktalara taşıyacağına yürekten inanıyorum.

Sayın Rektörümüzü en içten duygularımla kutluyorum. Görevinde başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum. Yeni dönemin ve yakın zamanda başlayacak olan 2026-2027 Akademik Yılı’nın Zonguldak’ımıza, Üniversitemize ve bölgemize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”

Rektör Prof. Dr. Ulusoy: “Bilimden Üretime, Teknolojiden Sanayiye Üniversitemizin Başarılarını Daha da Artıracağız”

Nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’ya teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, şu sözleri ifade etti:

“Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü görevini şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyor; kıymetli destekleri ile bizlerin her daim yanında olan Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar'a teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine önemli bir vazifeyi üstlenmekten kıvanç duyuyorum. Bu önemli sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yerine getirmek, Üniversitemize ve şehrimize değer katmak için var gücümüzle çalışacağız.

Görev süremiz boyunca öncelikle akademik üretim gücümüzü daha da artırmaya, nitelikli bilimsel araştırmaları ve yenilikçi çalışmaları desteklemeye gayret edeceğiz. Üniversite-sanayi iş birliklerimizi güçlendirerek Üniversitemizde üretilen bilgi ve teknolojinin Zonguldak’ımızın, bölgemizin ve ülkemizin ihtiyaçlarına daha güçlü şekilde katkı sunmasını hedefliyoruz. Gençlerimizi ülkemizin geleceğine değer katacak, nitelikli bireyler olarak yetiştirmek için eğitimden araştırmaya, sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Muammer Avcı’ya nazik ziyaretleri ve Üniversitemize yönelik kıymetli desteklerine binaen en kalbî duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. 2026-2027 Akademik Yılı’nın Üniversitemiz, akademik camiamız ve şehrimiz için hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.”

Ziyaret, iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


Yayınlanma Tarihi : 20.08.2026