AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i Ziyaret Etti

Karabük Üniversitesi eski Rektörü ve AK Parti 26. Dönem Karabük Milletvekili ve Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 4 Nisan Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’i makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi’nin başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini, Zonguldak için çok önemli hizmetler yaptığını belirten Prof. Dr. Uysal, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in şahsında tüm üniversite personelini ve öğrencilerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer ziyareti için  Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkür ederek, ziyareti anısına Prof. Dr. Uysal’a öğrencilerimizin ürettiği Devrek Bastonu’nu takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 05.04.2017